top of page
Een succesvol live event en een volle zaal. Deze inspirerende spreker laat honderden mensen naar een locatie reizen. Dat kan ook anders... online ondemand.

Ervaar de waarde van een Hybride event!

"Beyond the crowded room, data reveals the true extent of your audience."

Ontdek de toekomst van evenementen >>


"Ontdek de toekomst van evenementen: Hybrinars - de ultieme combinatie van live, online en virtueel! De tijd van jouw deelnemers is kostbaar, en vanwege de behoefte aan technologie, data en aardewaardiger ondernemen wordt het maken van weloverwogen keuzes voor organisaties en deelnemers steeds belangrijker. Wij geloven dat hybride events de sleutel zijn voor de toekomst. Verbind persoonlijk zonder de wereld over te reizen. Samenkomen blijft essentieel, maar met een hybride event bespaar je tijd, vergaar je interessante data, heb je meer deelnemers en verminder je je ecologische voetafdruk. Sluit je aan bij de beweging en ontdek een nieuwe manier van beleven. De toekomst is hier - laten we jouw event samen vormgeven!"

De aantekeningen worden op schoot gemaakt. Hoe relaxed is het als je deze gewoon aan je bureau kunt
Handje in de lucht voor een vraag. Vergeet je online publiek niet. Zij kunnen via de interface ook v
Een volle zaal met deelnemers in een prachtig congres centrum
Online deelnemer achter zijn notebook
Digital nomad en deelnemer in zijn eigen luie stoel
Deelnemen op afstand achter je mobiele device
Met behulp van een tablet een online interactief event volgen
Het event wordt bijgewoond door live publiek, maar het echte grote publiek volgt vanachter de scherm
Sync Up

"Where Live, Online and Data Converge!"

Vrijblijvend in gesprek?

Vul het formulier in en wij nemen (op werkdagen) binnen 24 uur contact met je op >>

Een prachtige bos droogbloemen, die op je bureau of in je eigen huiskamer staan, i.p.v. dat ze eenmalig gekocht worden voor een event.

Ik wil graag meer informatie over het organiseren van een hybrinar.

Bedankt voor je interesse!

"Embracing the hybrid path, where sustainability and innovation unite, paving the way for a greener tomorrow."

Recensies van onze klanten

Wat onze klanten zeggen:

"Wauw, wat een geweldige ervaring! Ik was aanvankelijk sceptisch over hybride evenementen, maar dit hybrinar heeft mijn verwachtingen overtroffen. De naadloze integratie van live en virtueel gaf me het gevoel alsof ik echt aanwezig was, zelfs vanuit mijn eigen huis. De sprekers waren boeiend en interactief, en ik kon net zo gemakkelijk netwerken met andere deelnemers als tijdens een fysiek evenement. Dit is absoluut de toekomst van evenementen!"

S. Bussing-de Jong

"Ik was eerst bang dat ik het persoonlijke aspect zou missen, maar dit hybride event heeft mijn twijfels volledig weggenomen. Het was verbazingwekkend hoe ik kon deelnemen aan workshops en discussies vanuit mijn kantoor, en tegelijkertijd mijn gezicht kon laten zien tijdens de live-sessies. De technologie werkte soepel en ik voelde me volledig betrokken. Dit is echt de ideale manier om deel te nemen aan evenementen, vooral voor drukke professionals!"

P. de Berg

"Dit hybrinar heeft mijn verwachtingen volledig overtroffen! Als fervent reiziger was ik gewend om evenementen over de hele wereld bij te wonen, maar dit keer kon ik de inspirerende inhoud ervaren zonder de vermoeiende reis. Ik vond het geweldig om zowel virtueel als persoonlijk in contact te komen met andere deelnemers. Dit event bood flexibiliteit en gemak zonder concessies te doen aan de waardevolle interacties die ik normaal gesproken zou hebben. Ik ben fan en kijk uit naar meer hybride evenementen in de toekomst!"

A. Kocalik

bottom of page